Bad og toilet

​Hos Skovsminde Vvs har vi i mange år arbejdet med både istandsættelse, renovering af badeværelser, samt opsætning af helt nye badeværelser, bad og toilet.

Vi tilbyder en stor ekspertise, hvis dit badeværelse trænger til en større renovering, hvor der skal være fokus på stil, funktion, kvalitet og garanti.

Det kan også være, at du ønsker et nyt toilet eller et ekstra badeværelse i huset, det kan vi også være behjælpelige med.

Vi klarer også de mange små opgaver, der er i forbindelse med den løbende vedligeholdelse af badeværelset.

Vi kan blandt andet hjælpe dig, hvis cisternen på toilettet løber, hvis faldstammen er gennemtæred af rust, eller hvis armaturerne er nedslidte.

Vi udfører enhver opgave hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Derudover tilbyder vi i sammenhæng med bad og toilet blandt andet:

 

  • Udskiftning/installation af sanitet

Badeværelser kan holde i mange år, men før eller siden ønsker de fleste et mere tidssvarende. Der er mange muligheder ved renovering af badeværelse, her giver vi gerne råd og vejledning. Desuden råder vi gerne om servicering af armatur samt indstilling og justering af skyllemængden i toilettet.

Udskiftning af vandhane

Den dryppende hane er ikke blot irriterende, men også et dyrt bekendtskab. Nye vandbesparende vandhaner er ikke alene sikret mod dryp, de første mange år, de sparer også på det daglige forbrug.

Udskiftning af toilet

Hvis du udskifter dit ældre toilet, med et nyt moderne toilet med stort og lille skyl – sparer du mange liter vand, hver gang du trykker på knappen. At udskifte et toilet er ikke altid så lige til. Få professionel hjælp. Dels fordi et toilet er relativt tungt, at bakse med, og fordi det ikke er helt simpelt, hvis ikke man har prøvet det før. Hos Skovsminde Vvs har vi skiftet rigtig mange toiletter, så du kan trygt stole på os.

Møbelvaske

Vi udskifter/installerer gerne møbelvaske.

Læs mere her
  • installation af gulvvarme

Mange boliger har gulvvarme på badeværelset, og næsten alle nye boliger har gulvvarme i hele boligen. Gulvvarme giver den største komfort for dit indeklima.

Vandbaseret gulvvarme

Ved vandbaseret gulvvarme sendes vandet fra husets centralvarmeanlæg ud i de gulvvarmeslanger, som ligger umiddelbart under gulvet. Disse slanger varmer huset op. Radiatorer i huset bliver derfor, i de fleste tilfælde, overflødige.

At installere vandbaseret gulvvarme er et godt valg, hvis du vil erstatte eller supplere dine gamle radiatorer. Denne type gulvvarme fordeler nemlig varmen mere jævnt i boligens rum. Derved kan temperaturen ofte sænkes et par grader.

El gulvvarme

Du har også mulighed for at varme gulvene i dit hjem op ved hjælp af el. Det er baseret på et net, bestående af et elektrisk kabel, som opvarmes når der løber strøm igennem det.

Kablerne eller måtterne kan enten støbes ind i et betongulv, eller lægges under et trægulv på samme måde som almindelig vand basseret gulvvarme.

Ønsker du at læse mere omkring gulvvarme. Læs mere her.

Læs mere her
  • installation af radiatorer

Hvis du er ved at bygge nyt, eller gerne vil have udskiftet en eller flere radiatorer, har vi også ekspertise på dette område. Vi kan hjælpe med, at finde den rette radiatorstørrelse og stå for den efterfølgende opsætning.

Specielt i vinterhalvåret er det vigtigt, at have styr på, om termostaterne fungerer som de skal. Du kan nemt komme til, at spilde varme, hvis varmen i dit hjem ikke er reguleret godt nok.

Læs mere her
  • Installation af brus og spa

Kar og spabad

Er du til kar og spabade, bør du overveje mulighederne på dette område. Vi leverer mange løsninger inden for nyt kar og spabad, samt afløb til samme. ring til os og hør nærmere, vi rådgiver dig gerne..

Der er mange muligheder for, at få sig et badekar, det er ikke noget der behøver, at være forbeholdt specielle boligtyper.

Brus

Vi har også stor erfaring og et bredt udvalg inden for brusere og brusesystemer. Det kan være, du har behov for et nyt brusehoved, brusearmatur eller et helt brusesæt.

Læs mere her
  • Installation af vand og varmerør

Tag Skovsminde Vvs med på råd når det omhandler dine vand og varme rør. Uanset om dine eksisterende installationer skal efterses, repareres eller udskiftes.

Skal badeværelset eller toilettet bygges om og vasken flyttes, klarer vi også rørarbejdet, så rørene diskret passer ind og samtidig overholder gældende regler.

Læs mere her
  • Afløb

Vi har stor erfaring med udførelse af afløbsinstallation og udskiftning af faldstamme.

Læs mere her

Kunne du tænke dig et uforpligtende prisoverslag på din kommende renovering af badeværelse eller nyt badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver et godt tilbud indenfor 2 dage.