Bad og toilet

​Hos Skovsminde Vvs har vi i mange år arbejdet med både istandsættelse, renovering af badeværelser, samt opsætning af helt nye badeværelser, bad og toilet.

Skovsminde Vvs tilbyder en stor ekspertise, hvis dit badeværelse trænger til en større renovering, hvor der skal være fokus på stil, funktion, kvalitet og garanti.

Det kan også være, at du ønsker et nyt badeværelse eller et ekstra badeværelse i huset, det kan vi også være behjælpelige med.

Vi klarer også de mange små opgaver, der er i forbindelse med den løbende vedligeholdelse af badeværelset.

Vi kan blandt andet hjælpe dig, hvis cisternen på toilettet løber, hvis faldstammen er gennemtæred af rust, eller hvis armaturerne er nedslidte.

Vi udfører enhver opgave hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Derudover tilbyder vi i sammenhæng med bad og toilet blandt andet:

  • Udskiftning/installation af sanitet

Udskiftning af Vandhane: Den dryppende hane er ikke blot irriterende, men også et dyrt bekendskab. Nye vandbesparende vandhaner er ikke alene sikret mod dryp, de første mange år, de sparer også på det daglige forbrug.

Udskiftning af toilet : Hvis du udskifter dit ældre toilet med et nyt moderne toilet med stort og lille skyl – spares du mange liter vand, hver gang du trykker på knappen. At udskifte et toilet er ikke altid så lige til. Få professionel hjælp. Dels fordi et toilet er relativt tungt, at bakse med, og fordi det ikke er helt simpelt, hvis ikke man har prøvet det før. Hos Skovsminde vvs har vi skiftet rigtig mange toiletter, så du kan trygt stole på os.

Møbelvaske: Vi udskifter/installerer gerne møbelvaske.

Read more
  • installation af gulvvarme
  • installation af radiatorer
  • Installation af brus og spa

Kunne du tænke dig et uforpligtende prisoverslag på din kommende renovering af badeværelse eller nyt badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver et godt tilbud indenfor 2 dage.