Få et godt tilbud. Modtag uforpligtende tilbud fra Skovsminde Vvs.

Ring endelig til os og få et godt tilbud. Vi er din lokale VVS’er.

Vi vil, efter samtalen, give dig det bedste uforpligtende tilbud.

Her får du altid godt håndværk til skarpe priser.

Hvad koster det?

Hvad koster det, at få løst din VVS opgave? Det kan både være nemt og svært, at svare på.

På de mere simple hverdags opgaver, hvor vi eksempelvis skal udskifte en køkkenvask, et toilet eller en radiator, kan vi ofte give dig en overslagspris direkte i telefonen.

Er det opgaver som reetablering af dit badeværelse, montering af en varmepumpe, eller en større renovering af husets VVS installationer, så har vi behov for at komme ud og bese opgaven.

På den måde sikre vi os, at den pris du ser på fakturaen, også holder sig indenfor den prisramme vi har skrevet på det fremsendte tilbud.

Der er nemlig kun en ting vi kender der er være end, at sige ja til et tilbud der er for dyrt. Det er at sige ja til et tilbud, der er for billigt, men ender med at være for dyrt. Fordi håndværkeren ikke har taget alle væsentlige ting i betragtning.

Med 25 års erfaring i tilbudsgivning og udførte opgaver, har vi lært, hvad vi skal kigge efter, for at sikre en effektiv proces, der tager højde for alle faldgruber og sikre dig, at din VVS opgave bliver løst til tiden, til tilfredshed og til prisen.

Dit håndværkerfradrag

Du kan trække håndværkerarbejde i din helårsbolig og fritidsbolig fra i skat. Det kaldes for håndværkerfradrag eller mere formelt BoligJobordning.

BoligJobordningen giver fradrag på op til 12.000 kroner per person for håndværksydelser med et grønt sigte (energibesparelser). Fradraget gælder kun arbejdsløn.

Eksempler på VVS-arbejde du kan opnå fradrag for:

  • Installation eller forbedring af ventilation
  • Udskiftning eller reparation af fjernvarmeunits
  • Installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg
  • Arbejde på solfangere og solceller
  • Reparation eller udskiftning af gasfyrskedler og varmeanlæg

 

Klik her, for at læse mere om håndværkerfradraget på Skat.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.​