Handelsbetingelser for Skovsminde Vvs

Firmainformation
Skovsminde Vvs
Bodøvej 8
5700 Svendborg
​Fyn

Skovsminde Smede & Vvs
Nyborgvej 19
5750 Ringe

CVR-nummer: 33652666
Telefonnr.: 42909494
E-mail: post@skovsmindevvs.dk

Fortrydelsesret handelsbetingelser
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Har du købt en installationspakke, så træder din ret til at fortryde købet i kraft, når du får produktet i hænde. Det vil sige på dagen for aftalt installation, hvor installatøren har produktet med ud til dig fragtfrit.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Fortrydelsesperioden beregnes fra den dag, hvor du har modtaget varen.

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag. Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Du kan også vælge at benytte standardformularen, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen.

Ønsker du at udøve din fortrydelsesret ifølge handelsbetingelser, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Du kan også vælge at benytte standardformularen, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen. Du kan hente formularen her.

Reklamation handelsbetingelser
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, vil Skovsminde Vvs tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller evt. have afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skovsminde Vvs skal kontaktes inden varerne sendes retur. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Skovsminde Vvs kan ikke holdes ansvarlig for vare ifølge handelsbetingelser, kunden selv har givet sit samtykke på “må stilles uden kvittering”.

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du sender os en mail (hc@skovsmindevvs.dk), med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Efter du har benyttet vores reklamationsformular til at oprette en reklamation vil du blive kontaktet af Skovsminde Vvs hurtigst muligt. Vi vil herefter give dig instruktioner om den videre proces.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at du ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Skovsminde Vvs
Bodøvej 8
5700 Svendborg

Priser

Alle priser oplyses inklusiv moms og andre afgifter. Med mindre andet er angivet, er alle priser og rabatter ved online bestillinger opgivet i danske kroner. Den gældende pris er den, der er opgivet på Skovsminde Vvs’ online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Installationspakker

Du har på Skovsminde Vvs’ webshop mulighed for at købe standard installationspakker. Køb af en standard installationspakke indebærer, at der kommer en montør ud og installerer den købte vare i din bolig.

Ved hvert produkt på webshoppen er installationspakkens indhold beskrevet under fanebladet ”Installation”. Det er kun de angivne installationsopgaver, der er omfattet af installationspakken. Indholdet af installationspakken er udformet således, at der sædvanligvis ikke er behov for yderligere installationer.

Såfremt Skovsminde Vvs’ montør vil i den forbindelse med installationen hos dig bliver opmærksom på, at der er behov for installationer udover, hvad der er indeholdt i standardinstallationspakken, vil Skovsminde Vvs montør gøre dig opmærksom på dette ifølge handelsbetingelser.

De merudgifter, som påløber i forbindelse med installationen, for installationer ud over standardinstallationspakken, skal afregnes særskilt med Skovsminde Vvs.

Hvis du har anmodet om, at installationen påbegyndes inden 14 dage, efter at du har bestilt installationspakken, dvs. inden for den periode, hvor du har mulighed for at fortryde købet, og du efterfølgende vælger at fortryde købet, vil du blive pålagt at betale for den del af ydelsen, der allerede er leveret.

Er der oplyst fejlagtige oplysninger eller bestilt et produkt, der ikke kan installeres, således at installationen ikke kan gennemføres, så medfører det et gebyr på 1.500 kr. til dækning af forgæves kørsel og returnering af den forkert bestilte vare. Det kan eksempelvis træde i kraft, såfremt produktet ikke kan installeres pga. mangel på plads til rørføring, eller der er bestilt et toilet til vægmontering, mens eksisterende toilet er monteret i gulvet. Er du i tvivl om, produktet kan installeres, så skal du altid inden bestilling søge rådgivning hos Skovsminde Vvs’ kundeservice.

Særligt ved køb af varmepumper og toiletter, men også generelt, er det dit ansvar som kunde at læse produktbeskrivelsen og installationsbeskrivelsen grundigt, således at du er klar over, hvad installationen omfatter samt hvilke tekniske krav produktet medfører til plads, vand og strøm mv.


Betalingsvilkår
Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort, Visa, Mastercard og mobilepay

Betaling for dine køb trækkes på kortet på tidspunktet, hvor varen afsendes. Dette gælder også, såfremt du måtte have valgt, at levering sker til Skovsminde Vvs.

I forbindelse med betaling af installationspakke, så betales den forud, da du ligeledes trækkes herfor ved afsendelse af varen.

Efterfølgende vil du blive kontaktet af Skovsminde Vvs, som du kan aftale tid for installation med.

Da varen sendes til Skovsminde Vvs er købet altid fragtfrit ifølge handelsbetingelser.


Gebyr
Der pålægges ikke et gebyr ved betaling med kreditkort.


Fragt
Fragtprisen er ikke inkluderet i den oplyste pris på de købte varer på Skovsminde Vvs’ online shop. Fragten oplyses dog særskilt. Forventet fragtpris 75 kr. til nærmeste pakkeshop.

Fragten varierer alt efter, hvad du bestiller. Men du kan se prisen i kurven, så du kender beløbet, inden du godkender din bestilling. Vi sender alle ordrer med GLS, til den nærmeste pakkeshop.


Levering

Den forventede leveringstid fremgår af den ordrebekræftelse, som du modtager. Forventet leveringstid 2 til 5 hverdage.

Når din ordre er modtaget hos GLS, modtager du en mail/sms, så du kan følge din ordre via track & trace.

Den dag din ordre er klar til levering, modtager du en sms bekræftelse fra GLS, at din ordre er på vej til dig.

Leveringstiden står angivet ud for hvert produkt, og som udgangspunkt er det dette, der gælder. Ved bestillingsvarer er der dog en estimeret tid, da de kommer direkte fra leverandøren. Såfremt din vare mod forventning ikke er på lager eller leveringstiden ikke kan overholdes, bliver du kontaktet hurtigst muligt af kundeservice. Vi kan ikke gøres ansvarlige, og der ydes ikke kompensation, såfremt leveringstiden overskrides.

Returnering handelsbetingelser
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Skovsminde Vvs
Bodøvej 8
5700 Svendborg