Køkken og bryggers

Et nyt, moderne armatur, en ny køkkenvask eller nye hårde hvidevarer kan ikke alene udskifte det gamle og udtjente, det kan også give dit køkken og bryggers et helt nyt look.

Skovsminde Vvs har et bredt udvalg af udstyr og installationer til køkkenet og bryggerset. Fra det klassiske til det moderne, fra det enkle til det avancerede.

Vi opsætter nyt, udskifter det gamle og reparere det nødvendige. Så alle installationerne i køkkenet og bryggerset fungerer korrekt og holder i alle årene, der kommer. Vi gør det med fokus på det gode håndværk, den tilfreds kunde og den rette pris.

Andre ydelser vi tilbyder til køkken og bryggers:

  • Montering af hvidevarer

Har du brug for hjælp til installation af dine nye hårde hvidevarer?

Vil du f.eks. have hjælp med montering af en ny vaskemaskine/opvaskemaskine? Vi kan hjælpe dig med afmontere din gamle vaskemaskine/opvaskemaskine og montere din nye.

Ring og hør nærmere på tlf.nr. 42909494

Læs mere her
  • Installation af køkkenvask og armatur

Skal det være en vandhane med vandsparer eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen?

Vi har et stort udvalg af køkkenvaske, køkkenarmaturer og blandingsbatterier, som vi leverer og monterer til en fordelagtig pris.

Vi tilbyder altid kvalificeret rådgivning om de mange forskellige løsninger, så du får en model, der passer til dit behov.​

Læs mere her
  • Afløb

Vi har stor erfaring med udførelse af afløbsinstallation og udskiftning af faldstamme.

Læs mere her
  • Installation af gulvvarme

Mange boliger har gulvvarme i køkkenet, og næsten alle nye boliger har gulvvarme i hele boligen, den giver også den største komfort for dit indeklima.

Når man vælger at få lagt gulvvarme, er det ofte meget store arealer, der kan være tale om. Det er en hel del billigere, at varme et helt hus op med vandbaseret gulvvarme, end det er, hvis gulvvarmen er drevet af el.

Læs mere her
  • Installation af vand og varmerør

Tag Skovsminde Vvs med på råd når det omhandler dine vand og varme rør. Uanset om dine eksisterende installationer skal efterses, repareres eller udskiftes.

Skal køkkenet eller bryggerset bygges om og vasken flyttes, klarer vi også rørarbejdet, så rørene diskret passer ind og samtidig overholder gældende regler.

Læs mere her
  • Installation af radiatorer

Hvis du er ved at bygge nyt køkken eller bryggers, eller gerne vil have udskiftet en eller flere radiatorer, har vi også ekspertise på dette område. Vi kan hjælpe med, at finde den rette radiatorstørrelse og stå for den efterfølgende opsætning.

Specielt i vinterhalvåret er det vigtigt, at have styr på, om ens termostat fungerer som den skal.

Læs mere her
  • Utæt eller dryppende vandhane

Vi fikser gerne en utæt eller dryppende vandhane, samtidig med, at vi også gerne kigger på en tilstoppet vask.

En utæt eller dryppende vandhane, kan skyldes mange ting. Men hvis problemet sidder i selve armaturet, så giver det mening, at få monteret en ny.

Læs mere her

skal du have nyt køkken/bryggers, udskifter det gamle eller repareret det nødvendige. Så kontakt os