Kogende vand i hanen

Ønsker du kogende vand direkte fra hanen, så er en kogende vandhane noget for dig. Reducér ventetiden, få kogende vand i hanen på få sekunder – så bliver det ikke lettere.  Ved at have kogende vand i vandhanen letter du arbejdet og minimerer arbejdsgangene i køkkenet ganske betragteligt. Så kan du stille elkedlen væk og skabe mere anvendelighed, en bedre stil og mere æstetik i dit køkken. 

Her et par eksempler på anvendelsesmuligheder: 

  • Lave kaffe, te eller diverse supper hurtigt 
  • Blanchere grøntsager 
  • Hælde varmt vand i dine gryder, så du hurtigere bringer vandet i kog 
  • Skolde sutteflasker, sutter og lign. 
  • Skolde skærebrætter, opvaskebørste, karklude m.m. 
  • Skylle køkkenkniven, så den er klar til at skære i noget andet 
  • Flå tomater m.m. 
  • Skylle stegepanden af, når du har brugt den til f.eks. frikadeller 

 

kogende vand i hanen, et must i det moderne køkken. 

Har du først prøvet at have kogende vand i hanen, vil du ikke være i tvivl – en vandhane med kogende vand er et must i ethvert køkken. Takket være den fantastiske anvendelighed bliver en kogende vandhane lynhurtigt et uundværligt remedie, ligesom opvaskemaskinen eller mikrobølgeovnen – den sparer dig for tid og energi og gør arbejdet i køkkenet mere effektivt. 

Det kan virke som den rene luksus, at have kogende vand i vandhanen, men faktisk er der en række fordele ved, at investere i en vandhane af den type. Udover bekvemmelighed ved, at undgå ventetid, så er der både energimæssige, sikkerhedsmæssige og æstetiske fordele ved at skifte elkedlen ud med en dyrere, men også langt mere moderne løsning.

Hos Skovsminde Vvs har vi et omfattende udvalg af moderne kogende vandhaner til skarpe priser. I sortimentet i vore webshop finder du kvalitetsvandhaner fra Taurus, der forbinder kogefunktionen med et flot design og materialer af høj kvalitet. Gå på opdagelse i det omfattende udvalg og find netop den vandhane, der passer til dit køkken. Kontakt os, installerer den gerne til en skarp pris. 

Kogende vand stroemmer ud af en vandhane

Vælg din hane i vores webshop, vi installerer gerne