Dropson EMI 2500 kalkspalter

kr. 3.350,00 Inkl. moms

Pris inklusiv fittings og installation: Kun 5.275 kr. inklusiv moms (evt. transportudgifter)

Ring til Henrik på tlf. 42 90 94 94, og aftal nærmere.

Specifikationer: EMI 2500

Højde: 295 mm

Bredde: 170 mm

Dybde: 58 mm

Arbejdstryk max: 10 bar

Materiale: Rustfri stå.

Dropson EMI 2500 tilsluttes en almindelig 230 V stikkontakt. Strømforbruget er 15 W.

Rustfrit stål, kvalitetsgaranti

Beskrivelse

Få installeret Dropson EMI 2500 kalkspalter, fordi kalk sætter sig som aflejringer i vaskemaskiner, opvaskere, kaffemaskiner og vandrør, for ikke at tale om toiletter og varmtvandsbeholdere. Det betyder, at der ofte skal afkalkes køkkenmaskiner og hvidevarer. Kalken vil i sidste ende forkorte dine installationers levetid betragteligt. Heldigvis kan det løses med en mindre investering i en kalkspalter, der forhindrer kalken i at gøre skade på husets hvidevarer og vandinstallationer.

En Dropson EMI 2500 kalkspalter virker ved, at der dannes et magnetfelt rundt om et vandrør. Magnetfeltet bevirker, at kalken bliver slået i mindre stykker, og derfor ikke har mulighed for at sætte sig som kalkaflejringer.

Dropson EMI 2500 er den nye generation af antikalk-systemer. Når vandet behandles inden det sendes igennem vandinstallationen, vil kalken løbe med vandet ud af vandhaner osv. Det behandlede vand som løber gennem husets installationer, har den samme effekt som regnvand uden kalk. Det betyder, at den kalk der allerede har samlet sig i rørsystemet, vil blive opløst og skylle ud. Du har fået et system, der stort set ikke indeholder kalkbelægninger, og eksisterende kalk i dine hvidevarer, vandhaner og toiletter vil forsvinde.

Kort sagt

Effektiv

Undgår kalk aflejringer, ophobning og reducerer den eksisterende kalk.

 

Vedligeholdelsesfri

Behøver ingen tilsætningsstoffer

 

Økologisk

Producerer ikke affaldsstoffer.

 

Økonomisk

Spar energi. Længere levetid på installationerne

 

Nem installation

Den optager meget lidt plads – og skal ikke forbindes til afløbet.

 

Sundhed

Ændrer ikke på vandets naturlige sammensætning.

 

Beskrivelse

Dropson EMI 2500 kalkspalter er et beskyttelsesanlæg til koldt og varmt brugsvand, det sikrer ved hjælp af EMI-teknologi, en perfekt beskyttelse af husstandens installationer og udstyr mod kalk aflejringer. Samtidig sikres en maksimal og vedvarende ydeevne med en positiv påvirkning af energiforbruget. Når anlægget er monteret, vil systemet effektivt opløse den allerede eksisterende kalkafsætning. Anlægget kræver ingen vedligeholdelse eller brug af salt, og derfor afgiver det ingen salt eller anden kemisk forurening. En anden fordel er at man undgår korrosion i installation og udstyr. Den patenterede EMI teknologi, som er udviklet af Dropson, ændrer ikke på drikkevandets naturlige sammensætning, så vandet bevarer sine egenskaber og er altid velegnet til drikkevand. GDV-godkendt nr. 05/00010. Dropson kan nemt monteres på eksisterende installationer, som oftest på hoved vandledningen. Giver ikke trykfald eller nedsætter den eksisterende vandhastighed.